Op zoek naar vertalen nederlands duits zinnen?

vertalen nederlands duits zinnen
Zinnen vertalen naar het Engels, Spaans, Turks, Duits, Portugees, Frans, Pools en meer Vertalen.nu.
bij zinnen Vertaling naar Duits voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Arabisch Duits Engels Spaans Frans Hebreeuws Italiaans Japans Nederlands Pools Portugees Roemeens Russisch. Arabisch Duits Engels Spaans Frans Hebreeuws Italiaans Japans Nederlands Pools Portugees Roemeens Russisch. Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden. Vertaling van bij" zinnen" in Duits.
Spreekbeurtzinnen duits.de/vaklokaal.
Controleer dan pas of je het goed had! Schrijf de zinnen op een blaadje, die je het moeilijkst vindt en herhaal ze! Het begin van je presentatie/spreekbeurt. Mijn presentatie spreekbeurt gaat over. Ik heb als onderwerp voor mijn presentatie. Het onderwerp vond ik interessant omdat. Kunnen jullie mij goed verstaan? Ik wil jullie iets vertellen over. Ik zal het ook hebben over. Ik heb mij beperkt tot. Als jullie vragen hebben, stel ze dan gerust tussendoor. Ogenblikje, dat zal ik op het bord schrijven. Om te beginnen wil ik iets vertellen over. Daarna zal ik laten zien. Tot slot zal ik. Wil je dit even doorgeven? Dat was het. Bedankt voor jullie aandacht. Hebben jullie nog vragen? Click to share on WhatsApp Wordt in een nieuw venster geopend. Klik om te delen op Facebook Wordt in een nieuw venster geopend. Click to share on Skype Wordt in een nieuw venster geopend. dann geht's' für Sie hier lang: www.duits.de/docenten. Blijf op de hoogte. Ontvang een mailtje als er een nieuw bericht op de site komt! ongeveer 1 keer per week Je kunt je in elke mail ook weer afmelden. Op zoek naar handig boekje over Duits?
Vertalen Duits Nederlands Gratis Online Vertaalmachine.
Uiteraard is het ook mogelijk om woorden en zinnen te vertalen van het Nederlands naar het Duits. Daarnaast heb je als bezoeker de mogelijkheid om naast woorden en kleinere stukken tekst volledige zinnen of paginas te Vertalen Duits Nederlands. Op die manier kun je eenvoudig veel tekst in relatief weinig tijd vertalen.
Vertalen VERTAAL UW TEKST HIER!
Ook op dat moment gebruik je onze site, vertaal je de informatie in het Nederlands, en je merkt al snel dat je gewoon de perspectief zelf ook beter zal begrijpen. Het Spaanse woord voor vertaling is traductor. OK, maar hoe werkt het work vertalen? Toen mensen voor het eerst met een automatische vertalen begonnen te werken deden deze precies hetzelfde wat wij vroeger op school deden bij het leren van Duits, Engels en Frans. Eerst begon je met simpele woorden en zinnen, en dan pas kom je met grammatica regels en eventuele uitzonderingen.
Online Nederlands Duits vertaler.
Online Nederlands Duits vertaler vertaalt teksten, documenten, zinnen, zinsdelen, webpagina's. Vertalen van Nederlands. NL DE Omkeren! Gebruik deze vertaaldienst voor de omgangstaal vertalingen. Vermijd het gebruik van het voor belangrijk document vertalingen, zoals zakelijke vertalingen, medische vertalingen, technische vertalingen of website vertalingen.
Vertaalmachine.
Drei Zinnen vertaling Nederlands Duits vertaling voor Drei Zinnen.
Woxikon / Woordenboek / Nederlands Duits / D / Drei Zinnen. NL DE Nederlands Duits vertalingen voor Drei Zinnen. Zoek woord Drei Zinnen heeft 2 resultaten. Ga naar Duits Nederlands. NL Nederlands DE Duits. DE Duits NL Nederlands. DE NL Vertalingen voor drei.
zinnen Duitse vertaling Linguee woordenboek.
Als vertaling van zinnen" voorstellen. Linguee auf Deutsch. ä ö ü ß ë ï é è ê ó ç á à â û. nl Nederlands de Duits. nl Nederlands de Duits. de Duits nl Nederlands. nl Nederlands gb Engels. nl Nederlands fr Frans.
Top 5 beste vertaal apps voor Android en iOS WANT.
Belangrijk is het om te weten dat deze app woorden vanuit de vreemde taal naar het Engels vertaalt, geen Nederlands. Met de gratis versie mag je maximaal 10 woorden per dag vertalen. De volledige versie voor één week is 199, euro, de versie die altijd geldig is kost 699, euro. Beschikbaar voor Android en iOS. Hoewel iHandy niet erg schoon oogt, is de app wel erg simpel. In het bovenste tekstvlak schrijf je wat je wil vertalen, in de onderste verschijnt de vertaling. De mogelijkheid bestaat om social media-accounts aan deze app te verbinden. Zo kun je direct op Facebook of Twitter je vertaalde zinnen delen.
Snel online zinnen vertalen Zinnen Vertaler.
Wij zijn een Nederlands initiatief om snel zinnen te kunnen vertalen. Onze gloednieuwe en geupdate vertaalmachine biedt jou de allersnelste vertaalervaring op je computer, tablet of smartphone. Onze website wordt gehost in Nederland, en dat betekent dat alle gegevens in Nederland blijven.
wrts woordjes leren.
20 maart 2015. 1bbb grammatica vul de juiste vorm van haben, sein of werden in de verleden tijd in. 20 maart 2015. 1Kapitel Feste Vertaal de zinnen van het Nederlands naar het Duits. Zinnen vertalen Nederlands Duits-Zinnen vertalen Nederlands Duits.

Contacteer ons