Meer resultaten voor belastingen online

belastingen online
Online aangifte FOD Financiën.
Inschrijving en belastingen. Belasting op de inverkeerstelling. Vervanging en verlies van voertuig. Veranderingen in gebruik van voertuig. Naar België komen. Kopen in het buitenland. Binnen de EU. Buiten de EU. Verhuizen van een niet-EU-land naar België. Terugbetaling van btw bij uitvoer van goederen. Beschermde plant en dierensoorten. Buitenlandse inkomsten en rekeningen. Taks op beursverrichtingen. Rekeningen en andere financiële activa in België of buiten de fiscale woonstaat. Terugbetaling van de roerende voorheffing. Diensten en PWA-cheques. Inbraak en brandbeveiliging. Jonger dan 3 jaar. Gestort naar het buitenland. Tax Shelter Investeren in een startende onderneming. Belastingvermindering heb ik er altijd recht op? Flexi-jobs en overuren. U bent hier. Uw aangifte indienen. Toelichting en documenten. Voorstel van vereenvoudigde aangifte. Betalen of terugkrijgen. Wijziging van adres, gezinssituatie of rekeningnummer. Doven en slechthorenden. Uw online aangifte 2018 via Tax-on-web.
Online aangifte doen in 4 stappen.
Online aangifte doen in 4 stappen. Online aangifte doen in 4 stappen. De belastingaangifte invullen lijkt moeilijker dan het is. Uit onderzoek achteraf blijkt het veel mensen mee te vallen. Met deze 4 stappen ziet u hoe u aangifte doet over 2017.
Kan ik hulp krijgen om online mijn belastingen en toeslagen te regelen? Rijksoverheid.nl.
Online hulp van het webcareteam: als u algemene vragen heeft over belastingen en toeslagen. BelastingTelefoon: als u vragen heeft over belastingen of toeslagen waarbij persoonsgegevens nodig zijn. Helpdesk Digitale Post: deze helpdesk kunt u bellen als u hulp nodig heeft met uw digitale post.
Belastingen PlusOnline.
Door de aangifte slim in te vullen, kun je belasting besparen en er mag meer dan je misschien denkt. De belangrijkste aandachtspunten. Waarom krijg ik geen ontvangstbevestiging van de Belastingdienst? Ik heb mijn aangifte al op 1 maart 2018 naar de Belastingdienst gestuurd.

Contacteer ons