Meer resultaten voor nederlands engels woordenboek

nederlands engels woordenboek
Woordenboek Nederlands Engels online.
Handig om Engelse woorden te vinden. Vertalen Nederlands Engels. Woordenboek Engels Nederlands. Woordenboek Nederlands Engels. Bab.la Nederlands Engels. Nederlands Engels woordenboek met extra informatie over de verschillende betekenissen van een woord en hedendaagse voorbeeldzinnen. Dicts.info Engels Nederlands woordenboek @ Woordenboek Engels Nederlands.
Nederlands Engels Woordenboek Free in de App Store.
Nederlands Woordenboek en Synoniemen. Glot woordenboek voor Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans en Zweeds. Woordenboek Engels Prisma. Andere manieren om te winkelen: bezoek een Apple Store, bel 0800 0200 570 of zoek een reseller. Copyright 2018 Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Engels-Nederlands woordenboek Vertalen.nu.
Wil je liever op alfabetische volgorde door het woordenboek bladeren? Bekijk dan de woordenlijst Engels of de woordenlijst Nederlands. Vertaal zinnen of stukken tekst in tientallen talen met onze vertaalmachine. Duizenden vertalingen in zinsverband kun je raadplegen in het zinnenboek.
Woordenboeken kopen? Online taal bestellen bij Bruna Bruna.nl.
Groot polytechnisch Woordenboek Engels Nederlands. Deze paperback-editie van het Groot Polytechnisch Woordenboek van Boom uitgevers Amsterdam is gebaseerd op de in 2008 verschenen hardcover-editie. De Groot Polytechnische Woordenboeken zijn de meest uitgebreide technische. Groot Polytechnisch Woordenboek Nederlands Engels. Deze paperback-editie van het Groot Polytechnisch Woordenboek van Boom uitgevers Amsterdam is gebaseerd op de in 2008 verschenen hardcover-editie.
Nederlands-Engels woordenboek Vertalen.nu.
Wil je liever op alfabetische volgorde door het woordenboek bladeren? Bekijk dan de woordenlijst Nederlands of de woordenlijst Engels. Vertaal zinnen of stukken tekst in tientallen talen met onze vertaalmachine. Duizenden vertalingen in zinsverband kun je raadplegen in het zinnenboek.
Nederlands-Engels woordenboek, Glosbe.
woordenboek / woordenboek Nederlands / Nederlands-Engels woordenboek. Nederlands Engels woordenboek online. Welkom op het woordenboek Nederlands Engels. Schrijf een woord of een zinsdeel dat u wilt vertalen in het tekstvak aan de linkerkant en druk op de knop met de pijltjes.
engels Vertaling Nederlands-Engels.
NL: de Engels e Kerk EN: the Church of England, the Anglican Church. NL: hij was lid van de Engels e Kerk EN: he was a member of the Church of England, Anglican. NL: Engels e sleutel EN: monkey-wrench, spanner.
Linguee Nederlands-Engels woordenboek.
ë ï é è ö ê ü ó ç á à â û. nl Nederlands gb Engels. nl Nederlands gb Engels. gb Engels nl Nederlands. nl Nederlands de Duits. nl Nederlands fr Frans. nl Nederlands es Spaans. nl Nederlands pt Portugees.
Zinnen vertalen naar het Engels, Spaans, Turks, Duits, Portugees, Frans, Pools en meer Vertalen.nu.
Google Translate.
Sleep het bestand of de link hierheen om het document of de webpagina te vertalen. Sleep de link hierheen om de webpagina te vertalen. Wij bieden geen ondersteuning voor het type bestand dat u hierheen heeft gesleept. Probeer een ander type bestand.
Nederlands-Engels woordenboek vertaling bab.la.
Help ons met het opbouwen van het grootste online woordenboek. De nieuwste vertaalsuggesties van het Nederlands naar het Engels voor het woordenboek Nederlands-Engels kun je hieronder bekijken. Gebruik de controleerfunctie om te stemmen voor vertalingen die jij graag aan het woordenboek toegevoegd wilt zien.
NederlandsEngels woordenboek.

Contacteer ons